Noul consiliu director ADC*RO: Ema Prisca (Presedinte), Razvan Capanescu si Octav Gheorghe

Ema Prisca (Executive Creative Director, Grey-G2) este noul Presedinte ADC*RO, ea preluand conducerea de la Adrian Botan (membru fondator ADC*RO si CEE Regional Creative Director McCann Erickson, Partener si Executive Creative Director McCann Erickson Bucharest). Din consiliul director mai fac parte Razvan Capanescu (Chief Creative Officer, Publicis Bucharest) si Octav Gheorghe (Creative Director, Gavrila&Asociatii), informeaza un comunicat emis de Millenium People.

Ema Prisca are o experienta de peste 13 ani in publicitate si a castigat mai mult de 35 de premii de creativitate si eficienta. In 2010, Ema Prisca a absolvit Berlin School of Creative Leadership cu teza "How to the sell the Big Idea. A Tool Kit for advertising agencies".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Sorin Andreescu
acum 11 ani
nice :)


Branded


Related