Publicitari in pragul unei crize de infatuare

Publicitari in pragul unei crize de infatuare

Dupa ce am ras la spoturile in care trei publicitari fac misto de infatuarea creativilor care castiga premii, iata ca a mai venit o tura de material. Campania pentru ADC*RO Awards 2013 continua si cu o serie de printuri pe acelasi sistem, care prezinta trei personaje, un Creative Director, un Managing Director si un Art Director, si vorbele lor de duh catre angajati si catre lume, in general. Multe dintre cuvintele alese o sa vi se para cunoscute, desigur, daca va invartiti in lumea publicitatii, lucru pe care sigur il faceti. Mesajul "E greu sa castigi. E si mai greu sa #RamaiDeTreaba" strabate la fel de bine si aici si isi continua drumul prin caile intortocheate ale creativitatii romanesti. Salut aceasta initiativa creata de Publicis.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated