Next Advertising, Propaganda si Publicis - nominalizate la Art Director’s Club of Europe

In cadrul celei de-a 21-a editii a premiilor ADC*E ce a avut loc in perioada 8-9 iunie la Barcelona, au fost nominalizate 3 agentii romanesti: NEXT Advertising la categoria Spoturi TV pentru campania de relansare a IQads "Publicitatea e parte din viata noastra", Propaganda la Online Advertising pentru proiectul UNDERCLOUD – prima piesa de teatru de pe Facebook de la Vodafone si Publicis la categoria Spoturi Radio pentru Text Kills 1&2 de la Politia Romana.

Spotul TV "Gelozie" face parte din campania de relansarea IQads sub sloganul "Totul despre publicitate", gandita de NEXT Advertising astfel incat sa vorbeasca despre rolul pe care il are publicitatea in viata oamenilor. Spotul a mai obtinut Gold la Golden Drum 2011, sectiunea Film si locul intai la festivalul Red Apple 2011, categoria "Advertising of mass-media". De asemenea spotul va deschide Noaptea Devoratorilor de Publicitate de anul acesta la nivel mondial.

Productia spotului "Gelozie", dar si a celorlalte 2 spoturi din campanie, "Refuz" si "Murdarie", a fost realizata de Reload Film.

Echipa care a lucrat la campanie:
Din partea Next Advertising: Scenarii: Mihaela Neatu, Mihaela Stefanica, Radu Olteanu, Semida Duriga, Liviu David; Idee scenarii: Mihaela Stefanica; Pozitionare, slogan: Semida Duriga; Art Director: Catalin Baciu; Director de creatie si regizor: Liviu David.

Din partea casei de productie Reload Film; DOP: Marius Ivascu; Producator Reload: Sebastian Tudor; Producator executiv Reload: Traian Ardac; Post-productie Reload: Oana Rapeanu.

Propaganda a fost nominalizata la categoria Online Advertising pentru proiectul Undercloud – prima piesa de teatru jucata pe Facebook. Proiectul a mai fost premiat in toamna anului trecut cu un Golden la Golden Drum, categoria Social Network & Community

Din partea Propaganda, au lucrat la proiect: Daniel Dobrin (Copywriter), Mihai Gheorghe (Art Director), Costin Milu (Deputy Creative Director), Corina Iovan (Strategic Planner), Matei Tugui (Account Executive), Daniel Gherghescu (Account Manager), Dragos Musat (Digital Project Manager) si Alexandru Marinescu (Digital Project Manager).
Din partea Vodafone Romania, a participat Raluca Andreescu (PR Manager).

De asemenea, Publicis a primit o nominalizare la categoria Spoturi Radio pentru spoturile Text Kills I&II din cadrul campaniei "Nu scrie si conduce in acelasi timp!" pentru Politia Romana. Spoturile au mai primit cate un bronz la New York Festival 2011, bronz la Ad Stars, Silver la Golden Drum 2010 si Bronz la Epica 2010.

Din partea Grupului Publicis, au lucrat la aceasta campanie: Razvan Capanescu (Creative Director), Razvan Soare (Copywriter), Bogdan Nestor (Art Director), Camelia Efrimov (A/V Producer) si Bogdan Voina (Account Manager). Din partea Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti, au participat: Nicolae Marinescu (Director General Adjunct) si Gratiela Vaduva (Sef Serviciu de Analiza si Prevenire a Criminalitatii).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related