GolinHarris a lansat The Best Sprinter Ever

GolinHarris a lansat The Best Sprinter Ever

GolinHarris a creat evenimentul de lansare al noului model Mercedes-Benz Sprinter in Romania, care se pozitioneaza pe piata drept "The Best Sprinter Ever". Evenimentul, construit in jurul conceptului de "inovatie", a inclus o aplicatie Augmented Reality si un test drive Bucuresti – Constanta pentru jurnalisti, arata un comunicat emis de agentie.

Prin aplicatia Augmented Reality, dezvoltata de Mobile Works, cei prezenti la eveniment au putut vedea modele mai vechi de Sprinter din ani 50, ‘70 si ’90.

"The Best Sprinter Ever – aceasta este pozitionarea noului Mercedes-Benz Sprinter. O afirmatie atat de puternica, desi total justificata, a cerut un eveniment de lansare altfel. Pentru ca seeing is believing, am vrut sa trecem jurnalistii prin istoria Sprinter, facandu-i martori la fiecare inovatie adusa de acest brand in categoria sa. Tehnologia Augmented Reality ne-a ajutat sa aducem la viata modele reprezentative din anii ‘50, ‘70 si ’90. Astfel, am descoperit impreuna noul Sprinter – un leader incontestabil in categoria sa", a declarat Alina Popa (Senior Manager, Consumer Division, GolinHarris).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related