Pate Bucegi si Andreea Marin premiaza bunul simt

Pate Bucegi si Andreea Marin premiaza bunul simt

In cadrul celui mai recent proiect, Pate Bucegi si "Pretuieste Viata”, emisiunea de pe TVR1 a Andreei Marin, devin parteneri. Astfel, in urmatoarea perioada, fiecare editie a emisiunii va avea un moment dedicat oamenilor pentru care bunul simt reprezinta o valoare dupa care se ghideaza in mod curent si pe care Pate Bucegi ii va sprijini si sustine, arata un comunicat din partea Bucegi.

“In editia de 1 decembrie, dedicata romanilor, Pate Bucegi a sustinut primul caz, cel al Alinei, o persoana calda, care prin generozitatea ei, ii inspira pe cei din jur. Alina are o ceainarie caritabila prin care ajuta persoanele fara posibilitati materiale. De Craciun, Alina strange alimente pentru familiile cu copii bolnavi, aflate in dificultate financiara. Pate Bucegi incurajeaza faptele bune si bunul simt in orice actiune si, de aceea, suntem alaturi de Alina si ne dorim sa ii oferim un sprijin astfel incat mai multe familii sa aiba o masa imbelsugata”, a declarat Ana Burloiu (Brand Manager, Pate Bucegi).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related