WoPA este agentia care va gestiona comunicarea consultantului farmaceutic MedMen

WoPA este agentia care va gestiona comunicarea consultantului farmaceutic MedMen

Primul serviciu de comunicare oferit de WoPA (Weapons of Public Attraction) a fost constructia identitatii companiei MedMen, urmand ca in continuare agentia sa se ocupe de strategia, creatia, partea de online, ATL si cea de BTL, PR-ul si proiectele speciale ale consultantului farmaceutic, informeaza un comunicat din partea WoPA.

WoPA semneaza logo-ul corporate al companiei, precum si elementele declinate de identitate pentru mediul online si print, identitatea vizuala a MedMen urmarind sa redea o imagine dinamica si proaspata.

“Este un cont incitant, atat din punctul de vedere al unui jucator nou intrat pe piata, deci cu perspective extraordinare de dezvoltare,  cat si din punct de vedere strategic si creativ – avand in vedere ca publicitatea specifica sectorului farmaceutic si medical sunt strict reglementate, deci cu atat mai interesante”, spune Ionut Datcu (Managing Partner, WoPA).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related