Bfdat youfur dafgtily grgind

Bfdat youfur dafgtily grgind

Exista tot felul de terapii care te scapa de stres. Unii strang obsesiv mingiute in mana, altii se duc si omoara saci de box gandindu-se intens la sefii lor, altii se refugiaza intr-o galeata de inghetata imediat ce ajung acasa. Dar ce faci cand esti la birou, inconjurat de deadline-uri si de tot soiul de capcane care par sa iti ameninte sanatatea mintala? Noi, ca veni vorba, avem o trambulina, pe care au testat-o in prealabil toti cei care au sarbatorit cu noi noua directie editoriala si noua campanie de comunicare IQads.

Altii, mai nenorocosi decat noi (cred eu), au doar un birou mecanic. Stiti taurii mecanici din filmele care se desfasoara in Texas, de pe care un june cowboy nu trebuie sa cada pentru a cuceri inima ei? E, fix asa, numai ca argentinienii de mai jos isi cuceresc un moment distractiv, invingand rutina de la birou.

Conform unui studiu realizat de TNS Gallup in Argentina, 5 din 10 argentinieni sunt stresati, cea mai comuna sursa fiind timpul petrecut la birou. Asa ca Berocca, brand-ul de vitamine efervescente, a lansat prin activarea realizata de JWT Argentina o provocare tuturor celor care vor sa rupa rutina.

Cel mai dificil lucru? Sa arati lumii intregi, printr-o declaratie victorioasa scrisa corect pe Twitter, ca tu ai invins biroul. De cele mai multe ori insa, Break your daily grind, tagline-ul campaniei, este pocit in fel si chip, la fel ca in titlul acestui articol:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related