Cum a transformat CohnandJansen JWT Concept Store-ul Mega Image intr-o experienta de shopping emotionala, nu doar functionala

Cum a transformat CohnandJansen JWT Concept Store-ul Mega Image intr-o experienta de shopping emotionala, nu doar functionala

La inceputul anului, cand Mega Image anunta o noua experienta de shopping in oras, nimeni nu stia exact la ce sa se astepte. Ce alta noutate sa mai apara intr-o activitate pe care milioane de oameni o fac saptamanal plictisiti si enervati ca-si pierd timpul printre rafturi in loc sa se simta bine in alta parte? Campania, ultima semnata de CohnandJansen JWT pentru Mega Image, anunta foarte clar locul si data inaugurarii, iar cei care au ajuns deja in Concept Store-ul Mega Image de la Piata Gemeni au simtit deja in ce consta noutatea.

Dincolo de decizia brand-ului de a implementa o astfel de experienta in Romania, totul e sustinut la nivel cromatic de un stil foarte curat prin care sunt marcate sectiunile din magazin. Toata experienta aproape ca te transpune intr-o piata aranjata perfect asa cum am vazut in filme. Despre cum definesti vizual un concept destul de exclusivist pentru tara noastra si cum s-a integrat decizia de business in strategia de comunicare a brand-ului, am stat de vorba cu Raluca Iacob (Senior Strategic Planner) si Evelin Bundur (Art Director), parte din echipa CohnandJansen JWT.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related