RCS & RDS gazduieste Disney Junior, un canal multiplatforma pentru prescolari si familiile lor

Disney va lansa pe RCS & RDS, pe 1 martie, Disney Junior, un canal multiplatforma pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani si familiile lor, informeaza un comunicat emis de Nicola Porter Novelli. Lansarea Disney Junior face parte din strategia globala a Disney in ceea ce priveste audienta alcatuita din prescolari, dupa lansarea Disney Channel in Romania in 2009.

"Disney Junior combina mostenirea fara egal de povesti clasice de la Walt Disney, cu personaje indragite, muzica antrenanta si invatare prin joc pentru a oferi o experienta perfecta de vizionare atat pentru copii, cat si pentru familiile acestora. Canalul TV dedicat va pastra cele mai bune programe ale blocului Disney Junior si in acelasi timp va introduce noi programe potrivite publicului existent si fidel", a declarat Maciej Bral (Vice-Presedinte si General Manager Disney Channels CEE).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kantar

Kantar is the world’s leading data, insights and consulting company. We help clients understand people and inspire growth. Kantar is a data and evidence-based agency providing insights and actionable... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related