Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Hipermarketuri si Supermarketuri in online in decembrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Hipermarketuri si Supermarketuri in online in decembrie 2013

Sectorul Hipermarket & Supermarket a generat in luna decebrie ma acestui an peste 13.500 de aparitii in online, cu aproape 6% mai mult ca in luna noiembrie, si un viewership de 42 de milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut cu 9% in retelele sociale si cu 5% in presa online, dar a scazut cu 2% pe bloguri si forumuri.

 

Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

Topul vizibilitatii brandurilor de Hipermarket & Supermarket in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna decembrie de catre Lidl, Carrefour si Auchan.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related