Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Snacks si Dulciuri in online in decembrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Snacks si Dulciuri in online in decembrie 2013

Sectorul Snacks a generat in luna decembrie a anului trecut 900 de aparitii in online, cu aproape 80% mai multe ca in luna precedenta, si un viewership de aproape 1,5 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut fata de luna noiembrie cu putin peste 100% pe retelele sociale, insa a scazut pe bloguri & forumuri si in presa online cu 18%, respectiv 37%. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Snacks in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele analizate, este condus in luna decembrie de KRAX, Chio Chips si Chio Xtreme.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Sectiune

DictionarRelated