Friends\TBWA se alătură PepsiCo în comunicarea portofoliului de snacks (Lay’s, Doritos, Star & Krax)

Friends\TBWA se alătură PepsiCo în comunicarea portofoliului de snacks (Lay’s, Doritos, Star & Krax)

Pentru toate cele patru branduri, Friends\TBWA va furniza servicii de strategie și creație.
Agenția va semna o parte dintre campaniile digitale pentru Lay’s și Doritos și dintre cele integrate pentru Star și Krax.

 

Friends\TBWA își lărgește portofoliul de clienți cu patru branduri de snacksuri – Lay’s, Doritos, Star și Krax – în urma unui proces competitiv de selecție organizat de grupul PepsiCo. Dincolo de succesul înregistrat la pitch, cele patru noi conturi vin la pachet cu provocarea de a gestiona comunicarea cu generația „nativilor digitali” – Millennials și Generation Z – pe un segment de piață extrem de aglomerat, atât din punct de vedere al mesajelor de marketing, cât și al competiției de business.

 

Am urmărit evoluția campaniilor realizate de Friends\TBWA, știam de filozofia lor de lucru bazată pe disrupție și am fost plăcut surprins să descopăr la ei o viziune integrată cross-media, în care comunicarea digitală este nucleul. M-am bucurat să văd că direcția strategică propusă de ei are în centru autenticitatea și intimitatea micro-comunităților, una dintre liniile strategice pe care o aveam și noi în vedere pentru 2019”, a explicat Vlad Vlădescu (Digital Manager Snacks, PepsiCo).

 

„Sunt convinsă că alături de Friends\TBWA vom continua să le oferim consumatorilor noștri experiențe însoțite de o comunicare proaspătă. Agenția a construit propunerea câștigătoare pornind de la insighturi reale, transformate în idei creative și articulate într-o strategie de brand ambițioasă și provocatoare, dar în același timp apropiată de realitatea publicului nostru țintă”, a adăugat Gabriela Ionescu (Group Brand Manager Lay’s și Doritos).

 

„Piața de food este una foarte competitivă și, pentru a ajunge cu mesaje customizate în atenția consumatorilor noștri, avem nevoie de un partener agil, creativ și care este la curent cu trendurile pieței. Nu mai vorbim de o comunicare doar pe un canal de media anume (Facebook, YouTube, Snapchat etc.), ci de un mix dedicat fiecărei audiențe de consumatori. Friends\TBWA construiește alături de noi concepte creative și relevante pentru fiecare brand în parte, răspunzând provocărilor pe care le-am ridicat pentru anul în curs”, spune Corina Ilie (Senior Brand Manager Star și Krax).

 

Ne-a plăcut brieful, ne-au plăcut oamenii pe care i-am întâlnit și ne-a plăcut misiunea de a privi lumea din alt unghi, al unui target tânăr și... bold. Misiune pe care am simțit că am îndeplinit-o cu succes în timpul pitch-ului, când am descoperit că suntem pe aceeași lungime de undă cu cei mai noi prieteni ai echipei Friends\TBWA, oamenii de la PepsiCo. Am început deja să facem echipă bună împreună în 2019 și am pornit o colaborare care simt că ne va ține în priză și ne va plăcea tot mai mult”, a completat Ioana Teodorescu (Client Service Director Friends\TBWA\Bucharest).

 

„Briefurile dificile sunt de cele mai multe ori și cele în care ne implicăm cel mai mult, pentru că ne plac provocările. Iar când vorbim de patru branduri, nu de unul singur, toate cu personalități diferite, și provocările sunt la fel de variate. Așa că entuziasmul e maxim. Abia așteptăm să le rezolvăm pe toate”, spune Andreea Popa (Group Creative Director Friends\TBWA\Bucharest).

 

Echipa PepsiCo:
Iulia Dobre – Marketing Manager Snacks
Gabriela Ionescu – Group Brand Manger Lay’s & Doritos
Mircea Ciobotaru – Brand Manager Lay’s & Doritos
Oana Loredana Paraschiv – Brand Manager Lay’s
Alexandra Constantin – Junior Brand Manger Lay’s & Doritos
Irina Stăniguț – Marketing Trainee
Corina Ilie – Senior Brand Manager Star & Krax
Laura Rizea – Brand Manager Star & Krax
Alexandra Bălăceanu – Junior Brand Manager Star & Krax
Vlad Vlădescu – Digital Manager
Crina Stoian – Junior Digital Specialist
Nadia Nofal – Digital Trainee

 

Echipa Friends\TBWA\Bucharest 
Alecsandra Apostolescu – Strategic Planner
Dan Șendroiu – Head of Strategy
Andreea Popa – Group Creative Director
Vladimir Popici – Art Director
Andreea Golban – Group Creative Director
Fésüs Barna– Art Director
Teodor Chiripuci – Copywriter
Theodor Nistor – Jr. Art Director
Ciprian Odobescu – Jr. Copywriter
Bianca Solymoși – Jr. Art Director
Eugen Suman – Executive Creative Director
Oana Andrei – Account Director
Florina Tudorache – Account Manager
Marina Pîrvan – Account Executive
Ioana Teodorescu – Client Service Director
Vlad Mareș – Social Media Manager
Andra Nicolescu– Jr. Social Media
Andrei Grosu – Digital Designer
Anda Andrei – Head of Digital

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related