Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Ingrijire corporala & Cosmetice si Sanatate in online in decembrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Ingrijire corporala & Cosmetice si Sanatate in online in decembrie 2013

Sectorul Ingrijire corporala & Cosmetice a generat in luna decembrie a acestui aproape 8.500 de aparitii in online, cu 6% mai multe ca in luna noiembrie, si un viewership de aproximativ 19 milioane. Vizibilitatea sectorului a scazut cu 34% in presa online si cu aproape 12% pe bloguri si forumuri, in schimb a crescut cu 22% pe retelele sociale.

  

Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

Topul vizibilitatii brandurilor de Ingrijire corporala & Cosmetice in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna decembrie de catre AVON, Nivea si L'Oreal Paris.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related