Ma lepad de pachetul de tigari si asa sa-mi ajute Ministerul Sanatatii

Ma lepad de pachetul de tigari si asa sa-mi ajute Ministerul Sanatatii

Daca nu are un strop de dramatism, nu e o campanie impotriva fumatului. Lansata de Ministerul Sanatatii din Republica Moldova sub umbrela sloganului "Ma Lepad", campania anti-fumat desfasurata pe teritoriul vecinilor nostri de peste Prut nu dezamageste in privinta intensitatii sentimentelor exprimate impotriva acestui "obicei scarbos". Doar ca in ecuatie arunca si niscaiva har duhovnicesc si, evident, dulcele grai moldovenesc, lucruri care fac tot conceptul mai interesant. Initiativa a fost lansata pe parcursul anului 2013 si cele mai recent spot-uri, descoperite de Rusu+Bortun, au fost incarcate pe canalul de YouTube al Ministerului Sanatatii acum o luna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related