Miruna Macsoda este noul Managing Director al Rusu+Borțun Cyber Growers

Miruna Macsoda este noul Managing Director al Rusu+Borțun Cyber Growers

Cu peste 11 ani de experiență în industria de marcomm din România, printre care în agenții precum Mercury360, FCB și DDB, Miruna Macsoda preia leadershipul agenției de digital Rusu+Bortun Cyber Growers din postura de Managing Director.

 

“Unul dintre motivele pentru care am ales digitalul este faptul că se bazează pe cifre, este foarte ușor măsurabil și controlabil. Prin urmare, performanța este în strânsă legatură cu reputația. Între organic și paid, noi suntem aceia care trebuie să genereze mult organic, iar asta cere focus, cantitate și calitate,” a declarat Managing Directorul Rusu+Borțun Cyber Growers.

 

Macsoda este parte din echipa Rusu+Borțun încă din 2017 odată cu funcția de Digital Account Director & Strategic Planner, iar din iulie 2017 a fost promovată Client Service Director, poziție din care a coordonat integrat toate proiectele de comunicare ale Rusu+Borțun.

 

“Pentru mine apartenența la Rusu+Borțun e un comeback în ceea ce înseamnă work-ul într-un business independent. Mi-am început cariera într-o agenție de consultanță de marketing și asta mi-a determinat reflexul unui stil de lucru consultativ în detrimentul unuia reactiv. Îmi place să mă implic pe toate planurile unui proiect și să simt că ofer un leap inspirațional pentru creație și soluții eficiente pentru clienți. Rusu+Borțun e locul potrivit pentru genul asta de mod de lucru,” a adăugat Miruna Macsoda.

 

Formarea nucleului actualei echipei de digital a început în 2017, în complementaritate cu celalalte stream-uri de business. În acest context, schimbarea vine să consolideze o idee pe care reprezentanții Rusu+Borțun o au ca obiectiv general - recrutarea, integrarea și dezvoltarea de echipe hibride.

 

“Fiecare dintre noi are un rol de bază, cu o responsabilitate foarte clar definită la care se adaugă skills-uri laterale. Echipa de client service are input strategic și creativ, echipa de creație înțelege business și livrează contextualizat, echipa de management are lead în business, dar și activitate constantă și contribuție în proiecte. Aceste lucruri se reflectă în poziționarea agenției în măsura în care toți dintre noi, în relația cu clientul și cu proiectele, jucăm roluri consultative care variază în funcție de principalul skill pe care îl punem în față, de la proiect la proiect,”, a declarat Miruna Macsoda.

 

De altfel, asumarea unui rol hibrid înseamnă pentru fiecare dintre membrii Rusu+Borțun Cyber Growers un angajament consistent cu privire la performanță și competitivitate, ambiție și orientare spre rezultate. Și care se pliază foarte bine pe nevoile clienților agenției. Oameni cu spirit antreprenorial, intraprenori sau antreprenori, care vor să vadă rezultate repede și au nevoie de o agenție care sa le gospodărească bugetele de comunicare în cel mai eficient mod posibil. Relația e una de parteneriat, nu de subordonare, iar asta e o atitudine motivantă atât la nivel individual, cât și de echipă.

Rusu+Borțun a dezvoltat de-a lungul anilor proiecte de comunicare autentice care au generat reputație autentică. E o moștenire pe care Cătălin Rusu, Chief Creative Partner & CEO Rusu+Borțun, și-a propus să o ducă mai departe.

În ultimul an, din portofoliul Rusu+Borțun Cyber Growers fac parte clienți precum Genesis Development, Bittnet Group (Equatorial, Bittnet Training, Dendrio), Cris-Tim Group (Matache Măcelaru, Cris-Tim) Alexandrion Group, Alexander Hughes, ING Group România (ING Tech, ING Bank), Avia Motors, Trutzi, Apollo111, Orange, Orotoro, Mandy Foods, Anna Cori, Biroul de Turism al Austriei, Bursa Binelui BCR, AMb Group (Liliac Winery), Planteea, aplicația ON Pharma, KM Trust.

 

“Când am deschis Rusu+Borțun Cyber Growers în 2009, am făcut-o la cererea clienților, din mimetism și din nevoia de a actualiza competențele noastre principale. An după an, digitalul a evoluat. Din punct de vedere al complexității tehnologice, al exprimării creative, ca new business, profitabilitate sau mod de lucru. Am promis mereu integrare pentru că specializarea se credibilizează în timp, nu doar pe bază de intenție. Miruna și-a dorit și asumat un rol hibrid încă de la interviu. Am întâlnit puțini oameni care să combine performant strategie, vânzare consultativă, client service și project management. Faptul că s-a format profesional într-un business de consultanță alături de pasiunea ei pentru publicitate actuală sunt ingrediente sănătoase pentru ce-și propune Cyber Growers să ofere ca experiență, internă și externă. Miruna are leadershipul business-ului nostru de digital de mai multă vreme. Numirea actuală punctează o evoluție echilibrată și setează focusul pentru next step”, a declarat Cătălin Rusu (Chief Creative Partner & CEO Rusu+Borțun).

 

Rusu+Borțun a fost înființată în 2008 și este o agenție care integrează strategie, design și manifestare creativă de brand, prin Brand Growers, iar din 2009 comunicare digitală integrată prin Cyber Growers.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related