Rusu+Bortun Brand Growers™, prima agentie de strategie si manifestare de brand din Romania

Agentia Rusu+Bortun Brand Growers™ vine cu o pozitionare noua pentru piata din Romania, fiind prima agentie structurata ca o agentie de brand care ofera si servicii de comunicare externa, asumandu-si responsabilitatea pentru intreaga identitate si comunicare a clientului. Competentele noii agentii sunt structurate in echipe de consultanta formate din strateg+producator si echipe de creatie compuse din copywriter+art director.

Valorile pe care se fundamenteaza promisiunea Rusu+Bortun de a fi crescatori de branduri™ pentru business-urile clientilor sunt: rigoarea in procesul de lucru, de la auditare pana la ultimul detaliu de comunicare a brandului, manifestarea libera a talentului si a personalitatii fiecarui membru al echipei si asumarea. Asumare a obiectivelor clientului, a standardelor profesionale si de business la care se raporteaza agentia si uneori a propriilor limite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Rusu+Bortun Brand Growers

Rusu+Bortun Brand Growers este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Din 2008,  integreaza servicii de branding, advertising si digital (prin Rusu+Bortun Cyber Growers) pentru a sustine... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related