Produsul media Nimic nou si Balada lui Cosmin

Produsul media Nimic nou si Balada lui Cosmin

Baietii de la #nimicnou au acest obicei sa faca un tur al internetilor din .ro si sa aleaga pentru noi, procrastinatorii, crema bizareriilor din online: de la articole cu titluri senzationale si nonsubiecte pana la videoclipuri in care protagonistii par sub influenta unor substantele fabricate in niste laboratoare ilegale. Episoadele sunt produse de oamenii de la Sector 7 si prezentate de Claudiu Teohari (Teo, stand-up comedian, fost trupa Deko), care are grija sa umple cu glume tranzitiile intre clipuri si articole si care a facut sa intre in istoria internauta zicala "Ar putea fi o coincidenta. Ar putea fi". Pana acum au fost produse 13 episoade Nimic nou, ultimul ignorand numarul ghinionist sub semnul caruia a fost produs si devenind, din punctul meu de vedere, cel mai bun de pana acum. Ceva "fin, ca scrotul de delfin", cum au spus-o chiar ei cand au lansat videoclipul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneRelated