Pe locuri, fiti gata, start! A inceput #fleapsa intre agentii

Pe locuri, fiti gata, start! A inceput #fleapsa intre agentii

Saptamana trecuta am facut si eu cunostinta, ca toata omenirea, cu Flappy Bird – mi-l prezentase cineva spunandu-mi “hai sa-ti arat un joc super-greu”. Si-apoi am observat pe Facebook cum se contura o noua pasiune a oamenilor din agentii: pe la Propaganda se stabileau scoruri record, in timp ce la Saatchi&Saatchi lua nastere un Real Life Flappy Birds.

Desi creatorul jocului s-a speriat ca jocul ar putea crea dependenta si l-a scos din App Store si Google Play, el ramane in sufletele si telefoanele publicitarilor. Iar pasiunea oamenilor din agentii ia o noua forma: o leapsa in care ei se joaca in fel si chip cu Flappy Bird, transformand jocul in mod de promovare pentru brandurile din portofoliu. Prin online i se zice "fleapsa". 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related