Eroii luptei socialiste sarbatoresc Dragobetele, intr-o activare online Bicicletele Pegas

Eroii luptei socialiste sarbatoresc Dragobetele, intr-o activare online Bicicletele Pegas

Bicicletele Pegas sarbatoresc Dragobetele printr-o activare online ce ii invita pe toti tovarasii indragostiti de pe teritoriul patriei noastre sa le trimita mesaje de iubire celor pe care ii indragesc. Mesajele de dragoste pot fi scrise intr-un formular ce se gaseste pe platforma Internetul Poporului si vor fi citite apoi de catre o tovarasa pioniera sau de catre un tovaras maistru, in functie de alegerea fiecaruia. Internetul Poporului este platforma creata de Publicis pentru a promova bicicletele Pegas.

Sub numele “Eroii luptei socialiste sarbatoresc Dragobetele”, activarea a adunat deja 36 de declaratii patriotice de dragoste, dintre care spicuim:

 

 

 

 

Internetul Poporului este un site care isi propune sa prezinte internetul asa cum ar fi aratat el in anii '80, anii de glorie ai bicicletelor Pegas. Printre componentele site-ului se numara sectiunea de stiri despre aventurile Tovarasului Secretar General al Partidului Comunist Roman, Presedinte al Republicii Socialiste Romania, si cea dedicata celor mai recente descoperiri ale Tovarasei Academician Doctor Inginer Savant de Renume Mondial, precum si o colectie de postere de film care anunta capodoperele de pe marile ecrane socialiste. Mai multe despre Internetul Poporului puteti citi in interviul luat de colectivul IQads tovarasului Dan Frinculescu (Group Creative Director, Publicis).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related