Dacia si Publicis propun o Calatorie in Taramul Cartilor la Gaudeamus

Dacia si Publicis propun o Calatorie in Taramul Cartilor la Gaudeamus

Pentru al cincilea an consecutiv, Publicis Romania comunica participarea Dacia la Gaudeamus, cel mai mare targ international de carte din Romania. Campania de anul acesta invita utilizatorii de Facebook intr-o "Calatorie in Taramul Cartilor" si asteapta vizitatorii la standul Dacia cu aplicatia "Personaje de Poveste", anunta un comunicat emis de agentie.

Parteneriatul de 8 ani dintre Dacia si Gaudeamus isi urmeaza cursul cu o noua abordare: "Calatorie in Taramul Cartilor". Aceasta este o interpretare creativa a lecturii ca sursa de informatie, in care cartea apare ca vehicul pentru imaginatie, iar partenerii de drum ai cititorului sunt chiar personajele cartii. Campania cuprinde si o aplicatie interactiva pe Facebook - "Calatoria in Taramul Cartilor" -, unde utilizatorul este invitat sa parcurga un traseu literar alcatuit din zece destinatii din opere literare cunoscute publicului larg. Pentru a atinge destinatia finala, Paradisul, utilizatorul trebuie sa raspunda corect la intrebarea aferenta fiecarei destinatii. Toti cei care au finalizat cu succes traseul intra in tragerea la sorti pentru unui dintre premiile puse in joc: zece pachete de carti si doua eBook Reader-e Trekstor. Campania se deruleaza in perioada 14 – 24 noiembrie, iar castigatorii, desemnati prin tragerea la sorti de luni, 25 noiembrie, vor fi comunicati pe site-ul oficial Dacia si pagina oficiala Facebook Dacia Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related