Action Global Communications continua expansiunea in Rusia

Action Global Communications continua expansiunea in Rusia

Action Global Communications isi anunta planurile de extindere in Rusia, expansiune programata pentru al doilea trimestru al anului 2014. Dupa 12 ani de prezenta in Rusia, agentia va dezvolta o retea care se va intinde de la Khabarovsk si Vladivostok, in Orientul Indepartat al Rusiei, pana la St. Petersburg, Kaliningrad si Novgorod, in regiunea de Nord-Vest a tarii. Printre alte orase cheie se vor numara Yekaterinburg, in regiunea Ural, Kazan, capitala Tatarstanului, Ufa, capitala industriala a Bashkortostanului si Novosibirsk, capitala Siberiei, anunta un comunicat din partea agentiei.

In intampinarea nevoielor unor companii din locatii geografice izolate, reteaua din Rusia va include birourile si corespondentii Action, raspanditi pe noua fusuri orare de la est la vest. Expansiunea asigura si alinierea cu birourile Action din tarile CIS, in regiunea cuprinsa intre Georgia si Kazakhstan. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related