Cum a ajuns un studio de animatie din Romania sa-i dea viata lui SpongeBob in 4D

Cum a ajuns un studio de animatie din Romania sa-i dea viata lui SpongeBob in 4D

Poate vi s-a intamplat si voua sa va atraga ceva atentia, sa fiti uimiti de cat de bine e facut si apoi sa fiti uimiti pentru ca e facut in Romania. Proiectele pe care studioul de animatie FrameBreed isi pune amprenta produc tocmai acest efect. Nascut din pasiunea pentru spectacol a fratilor Andrei si Vasile Brovcenco, studioul este locul de unde au iesit mai multe staruri animate ale reclamelor de pe micile noastre ecrane: hamsterul rontaitor din reclamele Star, girafa ragusita din spoturile TV Faringosept si, mai nou, Merkaat, familia de suricate din campania pentru Christian Tour.

Cea mai recenta victorie a studioului Framebreed o reprezinta lucrul pentru filmul 4D SpongeBob Square Pants 4D: The Great Jelly Rescue si nominalizarea la Premiile VES 2014 pentru efectele speciale din acesta. Studioul din Romania a fost responsabil pentru executia partii de vizual al ride-ului, de la implementarea in 3D a conceptului 2D pana la livrarea finala. Impresionant. In continuare, am aflat de la Andrei Brovcenco (regizor si specialist in generarea de 3D-uri, Framebreed)mai multe despre nominalizare, despre proiectele studioului si despre domeniul animatiei in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related