Studioset si-a unit fortele cu Framebreed

Studioset si-a unit fortele cu Framebreed

Dupa cativa ani de colaborari fructuoase, casa de productie full service Studioset si studioul de animatie Framebreed au decis sa fuzioneze la inceputul anului 2015 sub numele Studioset. 

Incepand cu 1 ianuarie 2015, cele doua studiouri s-au mutat intr-un nou sediu pe strada Mendeleev, nr.2, chiar in buricul targului, deasupra cafenelei M60. Primele proiecte pe care le-au facut impreuna, in noua formula, au fost doua spoturi pentru Zizin si Nestea.

Studioset si Framebreed sunt acum o casa de productie full service, de advertising, film si TV, oferind servicii de productie, post-productie si consultanta de post-productie on set pentru toate tipurile de proiecte, de la live action, la animatie si la solutii integrate de 3D graphics.

"Fuziunea asta ne ajuta si cost-wise, pentru ca avem o echipa de 10-20 de oameni dedicati fiecarui proiect in-house si asa scutim niste costuri pe care alte case le sustin lucrand cu freelanceri. De exemplu, acum putem face colorizarea si compozitarea intr-un singur loc", a declarat Andrei Brovcenco (co-owner Framebreed).

Acum Studioset ofera servicii de VFX 3D cu o echipa de profesionisti care a lucrat foarte mult afara, in Spania, Franta, Italia si SUA. Unul dintre cele mai cunoscute proiecte Framebreed este celebra animatie Sponge Bob.

"Ne-am dorit foarte mult sa aducem impreuna toti oamenii creativi si misto pe care i-am intalnit si cu care am lucrat bine de-a lungul timpului si sa formam o echipa dinamica, care sa lucreze proiectele de advertising si de film la calitate la fel de buna ca afara", spune Sorin Baican (unul dintre proprietarii Studioset).




Aceasta colaborare vine in intampinarea unei piete tinere in domeniul 3D-ului, publicitatea romaneasca fiind obisnuita cu deadline-uri scurte, care de obicei nu permit suficient timp pentru o post-productie de calitate. Din aceasta cauza, majoritatea proiectelor care folosesc animatie si grafica 3D au de suferit si nu li se acorda atentia necesara.

Studioset are de gand sa resusciteze aceasta mentalitate a pietei, prin proiecte indraznete si funky, care depasesc zona de publicitate si transcend si catre zona de fashion si film. Cel mai recent proiect personal este filmul de prezentare a ultimei colectii a creatoarei de moda Ioana Ciolacu, intitulat LURE, in regia lui Anton Groves.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related