Trofeul Cupei Mondiale™ FIFA, expus de Coca-Cola la Bucuresti

Trofeul Cupei Mondiale™ FIFA, expus de Coca-Cola la Bucuresti

Coca-Cola a expus la Bucuresti Trofeul Cupei Mondiale FIFA, ca parte a unui turneu global inceput in septembrie 2013 la Rio de Janeiro. Trofeul a a ajuns in Romania pe 3 martie, iar prima oprire a luat forma unei surprize oferita echipelor de liceeni care au disputat primul meci din Cupa Coca-Cola, o competitie nationala de fotbal de sala pentru liceeni. La eveniment au fost prezenti fostului campion mondial Christian Karembeu si Ilie Dumitrescu - ambasadorul Trofeului in Romania, arata un comunicat emis de McCann PR.

Apoi, Trofeul a fost expus la Baneasa Shopping City. Inainte de se fotografia alaturi de acesta, consumatorii si-au inceput traseul in camera holografica, unde au putut viziona cele mai importante momente ale Cupei Mondiale, din 1966 si pana in prezent, precum si imagini din tara gazda a editiei de anul acesta (Brazilia). Acestia au fost incurajati sa impartaseasca momente de la fata locului pe retelele sociale, utilizand hashtag-ul #cupatuturor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related