Un spot creat de Discovery Romania, premiat cu argint la PromaxBDA Europe 2014

Un spot creat de Discovery Romania, premiat cu argint la PromaxBDA Europe 2014

Spotul Discovery Romania creat pentru a promova seria de programe despre asasinarea lui J.F. Kennedy a fost premiat cu argint in cadrul galei PromaxBDA Europe 2014. Un comunicat emis de Grayling arata ca spotul s-a remarcat in cadrul categoriei News/ information channel spots or programme campaign. PromaxBDA premiaza cele mai creative proiecte de marketing, promovare on-air si design pentru televiziune si alte platform video, fiind cea mai importanta competitie de genul din Europa.

Clipul premiat a fost creat de casa de productie WeAreBasca in colaborare cu Adrian Luca (Creative Manager, Discovery Networks Europa de Sud-Est). Scenariul prezinta doua perspective diferite asupra anului in care presedintele american a fost ucis: cea a statelor din Europa de Sud-Est si cea a SUA, si foloseste imagini de arhiva cu lideri politici din perioada ilustrata, precum Todor Jivkov (Bulgaria), Gheorghiu Dej (Romania) si Nikita Khrushchev (Uniunea Sovietica). Clipul de promovare a fost difuzat pe Discovery Channel in noiembrie 2013 in Romania, Bulgaria si alte state din Europa de Est.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related