[Noaptea Agentiilor – the inside story] Selfie cu de toate

[Noaptea Agentiilor – the inside story] Selfie cu de toate

Pentru ca, oricat am vrea, nu putem ajunge peste tot la Noaptea Agentiilor, dar vrem sa stim cum au iesit toate petrecerile, anul asta am invitat cate un reprezentant cu vorbele si aparatul foto la el sa spuna cat mai creativ cum le-a iesit party-ul. In continuare, Matei Tuca, "the Account who’s in charge of the selfie", povesteste cum a fost la Smart Corporation Group la Noaptea Agentiilor 2014. 

Oglinda, oglinjoara, unde se fac cele mai tari selfie-uri din tara? Iar oglinda a raspuns: „La Smart Corporation Group, la Noaptea Agentiilor.” Si asa a fost.

Sub deviza #makeaselfienotwork, ne-am propus sa testam pe propria piele (si pe cea a musafirilor) acest fenomen care sleieste de baterie telefoanele si sporeste vanzarea de make up. Am aflat, cu aceasta ocazie, ca unii isi doresc sa faca selfie-uri calare pe strut, altii ar face o poza in loc sa fuga, atunci cand in spatele lor ar aparea un urs, iar noi, echipa, am face selfie-uri de fiecare data cand avem parte de asa o nebunie. Nu stim daca raspunsurile au fost influentate de cantatile insemnate de Grolsch, Angelli sau Pepsi consumate, ori de gustul autentic al pizzelor Dr. Oetker. Cert e ca aseara, printre blitzuri si blitzuri, am dansat, ne-am dat in leagan, am sarit pe trambulina, am incarcat poze in aplicatia speciala de Noaptea Agentiilor si-apoi am mai tras... o gura de aer si ne-am reapucat de toate astea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related