Bucurestiul la apel: ce mai facem de Noaptea Agentiilor (IV)

Bucurestiul la apel: ce mai facem de Noaptea Agentiilor (IV)

Mi-am petrecut aproape toata ziua incercand sa conving oamenii ca nu fac misto de ei si ca nu ii pacalesc in niciun fel. In caz ca nu v-ati verificat calendarele, azi e 1 aprilie. Pentru unii, un prilej sa faca farse. Pentru noi, unul de a va anunta ca mai sunt cateva ore (bine, bine, un pic mai mult de "cateva", dar suna mai bine) pana la Noaptea Agentiilor, prilej de socializat, usor alcoolizat si aflat despre ce fac dom'ne agentiile astea toata ziua. Am aflat deja ce se intampla in Moldova (si a noastra, si a lor), pe plaiuri ardelenesti si in Bucuresti

Astazi va punem in tema cu activitatile a inca trei agentii din Bucuresti, ca sa mai adaugati pe lista cateva locuri de bifat. Sa nu ziceti ca nu v-am zis.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related