Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de IT&C si Electro Retail in online in martie 2014

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de IT&C si Electro Retail in online in martie 2014

Sectorul IT&C a generat in luna martie a anului 2014 putin peste 100.000 de aparitii online, cu 7% mai putine ca in luna februarie, si un viewership de peste 150 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut fata de luna precedenta in presa online, cu 4%, insa a scazut pe bloguri&forumuri si pe retelele sociale cu 9%, respectiv 10%. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de IT&C in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna martie de Samsung, Apple si Sony, la fel ca in luna precedenta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related