Media Galaxy demareaza prima sa campanie integrata de imagine

Media Galaxy, primul electrocomplex din Romania, a demarat saptamana trecuta prima sa campanie integrata de imagine. Promovarii outdoor, radio, in presa si in cele patru electrocomplexuri existente i s-a adaugat primul spot TV realizat pentru acest brand. Intitulat "Testul", spotul TV surprinde esenta brandului Media Galaxy, cea mai variata gama de produse: peste 10.000 de produse sub un singur acoperis, pe suprafete mari si o combinatie unica de servicii, care ofera clientilor o noua dimensiune a experientei cumparaturilor.

Campania a fost realizata impreuna cu agentia Leo Burnett, iar spotul TV ruleaza in aceasta perioada pe principalele posturi TV nationale. Regizor este suedezul Sune Maroni, care, dupa branduri precum Ikea, si-a folosit talentul pentru Media Galaxy. Realizat intr-o tusa vie, calda si stilata, spotul ne arata povestea a doi tineri care doresc sa isi achizitioneze o combina frigorifica. Cei doi cauta exact ceea ce li se potriveste si pentru acest lucru, testeaza mai multe modele verificand daca produsele pe care le-au cumparat incap in frigiderele alese "la teste".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related