Links Associates asigura serviciile de comunicare din Romania pentru European League for Economic Cooperation

Links Associates asigura serviciile de comunicare din Romania pentru European League for Economic Cooperation

Links Associates adauga in portofoliul sau de clienti reprezentanta din Romania a European League for Economic Cooperation (ELEC), arata un comunicat din partea companiei de de comunicare strategica si consultanta in Public Affairs si Public Relations. Primul proiect gestionat de Links Associates pentru ELEC Romania va fi organizarea cele mai importante conferinte din Europa Centrala si de Este despre agricultura si protectia mediului.

"Suntem incantati ca vom asigura serviciile de Comunicare pentru ELEC, o organizatie prestigioasa care aduna laolalta elite ale business-ului european care prin contributia lor de-a lungul timpului si-au pus amprenta asupra a ceea ce este astazi Uniunea Europeana. Agricultura Romaniei este din ce in ce mai performanta, potentialul ei este enorm si acesta este unul dintre motivele alegerii Bucurestiului ca loc de desfasurare a conferintei. UE acorda o atentie deosebita agriculturii si protectiei mediului, teme care vor fi abordate cu aceasta ocazie si care suntem siguri ca vor genera dezbateri constructive", a declarat Corina Vintan (CEO, Links Associates).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related