Nimic nu sta in calea pasiunii pentru fotbal in noua campanie Powerade

Nimic nu sta in calea pasiunii pentru fotbal in noua campanie Powerade

Meciurile de la Campionatul Mondial nu sunt niciodata niste simple meciuri. Sunt MECIURILE. La fel, nici campaniile realizate cu ocazia CM nu sunt niste campanii oarecare. Cum ar fi campania lansata recent pentru aceasta ocazie de Powerade, bautura sportiva oficiala a Campionatului Mondial, ale carei ingredient, in combinatie cu fotbalul, au dat rezultate bune pana acum: o vedeta, niste emotie si povestile emotionante ale unor “nimeni” care se straduiesc sa ajunga “cineva”.

Publicitarii care participa anual la Cupa Agentiilor la Fotbal sustinuta de Event Stuff au de spus, in general, povesti mai putin emotionante despre parcursul lor fotbalistic decat sportivii amatori cooptati in campania pentru Powerade. Asta nu inseamna insa ca pasionatii de fotbal de prin agentii nu trebuie sa incerce sa isi depaseasca conditia cu orice ocazie. Asa ca invitam pe aceasta cale sperantele (mai mult sau mai putin tinere) intr-ale sportului cu balonul rotund sa se inscrie la Cupa Agentiilor la Fotbal si sa ne arate ce pot. Termenul limita este 25 aprilie, iar formularele de inscriere trebuie trimise la [email protected].

Revenind la Campania Powerade, aceasta este semnata de Wieden+Kennedy Amsterdam si vorbeste despre eforturile pe care trebuie sa le depunem ca sa ne descoperim adevarata putere. Meciul pe care nu trebuie cu niciun pret sa il pierzi este cel in care tu joci impotriva ta, spune spotul oficial al campaniei. Powerade l-a cooptat drept endorser pe fotbalistul Andres Iniesta, povestea despre pasiune si depasirea obstacolelor fiind completata de cinci fotbalisti amatori: Nicolai “Nico” Calabria (SUA), Marcelo Lyra (Brazilia), Haboubakar Amadou Conde (Brazilia), Erik Flores (Spania) si Karlota Planas (Spania). Cei cinci apar intr-un spot oficial care anunta ideea campaniei.

La acest spot se adauga si o serie de mini-documentare despre povestile celor cinci fotbalisti amatori din spotul oficial. Acestea isi propun sa fie inspirationale si prezinta obstacolele pe care sportivii le-au avut de depasit pentru a-si urma marea pasiune, fotbalul.

Nico Calabria, fotbalist american, s-a nascut fara un picior. Obstacol prea mic pentru a sta in calea pasiunii lui pentru fotbal:

Karlota Plana, fotbalista din Spania, aproape ca a renuntat la fotbal dupa moartea mamei ei:

Marcelo Lyra a fost victima unui accident de masina care aproape l-a lasat fara picioare:

Habou Conde a venit din Camerun in Brazilia pentru a-si urma visul de a fi fotbalist, insa a fost respins de clubul la care se inscrisese:

Erik Flores a descoperit cand era mic ca sufera de o boala care il impiedica sa creasca: 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related