Prognoza MAGNA GLOBAL: Programmatic Buying-ul va creste cu 30% pana in 2017

Prognoza MAGNA GLOBAL: Programmatic Buying-ul va creste cu 30% pana in 2017

Conform "The International State of Programmatic", cel mai recent studiu realizat de MAGNA GLOBAL, divizia globala de strategie a Interpublic MediaBrands din care face parte si Initiative Media Romania, se prognozeaza ca, la nivel global, in viitorul apropiat, inventarul digital ne-vandut (non-premium), in marea lui majoritate, va fi tranzactionat prin platforme de Programmatic Buying, in special prin real time buying/bidding (RTB). Este de asteptat ca pana in 2017 cresterea anuala a acestui tip automat de cumparare sa se situeze la valori de peste 30%, arata un comunicat emis de GolinHarris.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated