Daca proiectele castigatoare la Gala Societatii Civile 2013 ar candida la alegeri

Daca proiectele castigatoare la Gala Societatii Civile 2013 ar candida la alegeri

Proiectele si organizatiile castigatoare ale Galei Societatii Civile 2013 sunt promovate intr-o campanie semnata Rusu+Bortun Brand Growers. Cu sloganul "Cei pe care poti conta, chiar daca nu vor candida. Merita sa ii cunosti!", aceasta face o paralela intre candidatii dintr-o campanie electorala si proiectele castigatoare, arata un comunicat din partea agentiei de branding. Printre promisiunile candidatilor, care au fost deja implinite, se numara sanse egale pentru copiii din spitale (Asociatia Little People Romania), o Delta protejata de vanatori (Asociatia Salvati Dunarea si Delta) sau standarde de viata ridicate pentru copiii din mediul rural (Fundatia World Vision Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related