Drumurile tuturor divelor digitale duc la Palatul Ghika

Drumurile tuturor divelor digitale duc la Palatul Ghika

Azi am trecut scurt pe la Digital Divas, eveniment organizat de AVON, care sarbatoreste si premiaza divele cele mai digitale ale online-ului romanesc. Atmosfera de la Palatul Ghika era dominata de rochite si tocuri si amintea putin de receptiile pe care le vedem prin filmele americane. Intr-un colt am zarit-o pe Loredana, care urma sa vorbeasca in primul panel al conferintei. Era imbracata intr-o rochie roz pudrat cu buline negre, cu o pereche de ochelari de soare rotunzi care sfidau rafalele de ploaie ce tocmai incepusera sa cada. 

Lori ne-a povestit despre trecerea ei de la analog la digital, trecere pe care a resimtit-o in primul rand in studio: odata cu evolutia internetului au evoluat si echipamentele de inregistrare. Artistii trebuie insa sa se adapteze ca sa reziste. Dezvoltarea digitalului a reprezentat o oportunitate pentru ea deoarece a sters multe bariere si a devenit mult mai usor pentru oameni care nu se cunosc sa se puna in contact unul cu altul. "E fantastic, e un fel de magie sa traiesti in aceasta lume in care poti sa simplifici totul", spune ea. Privind din perspectiva unei adevarate dive pe care sunt fixati mereu ochii tuturor, Loredana spune ca cel mai mare avantaj in dezvoltarea digitalului o constituie faptul ca poate sa dea replici chiar ea, ca nu mai trebuie sa urmareasca din afara cum se spun, scriu, zvonesc lucruri despre ea. Ce-i adevarat e adevarat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related