EACA si UAPR anunta a treia generatie de absolventi European Advertising Certificate

EACA si UAPR anunta a treia generatie de absolventi European Advertising Certificate

Cea de-a treia generatie de absolventi ai programului European Advertising Certificate numara 12 tineri profesionisti din publicitatea romaneasca, arata un comunicat venit din partea Saatchi & Saatchi PR. Programul s-a finalizat printr-un examen sustinut pe 10 aprilie, a carui rata de promovare a fost de 98%. 75% dintre absolventi au obtinut si una dintre distinctii (credit sau distinction) la absolvirea cursului.

Cei 12 absolventi romani sunt: Ligia-Maria Stan de la Spoon Media, Andreea Oprea, Alma Eva Ghiulea, Madalina Ivan, Alina Andreea Mirica, Ioana Mucenic, Ciprian Sava si Ruxandra  Margoi de la pastel, Oana Mailat, Catalin Florea si Diana Patriche  de la McCann Erickson si Matei Psatta de la Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 14 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related