Unzipped, campania care urmareste informarea publicului cu privire la publicitatea targetata comportamental

Asociatia Europeana de Publicitate Digitala Interactiva (EDAA) a lansat pe 13 iunie in Marea Britanie campania de awareness "Unzipped", prin intermediul careia se vizeaza informarea publicului privind publicitatea targetata comportamental, informeaza un comunicat emis de MakeSense PR. Campania, care va fi initiata in viitorul apropiat in Germania si Irlanda, urmand sa fie extinsa in UEE si EEA incepand cu septembrie 2013, a fost conceputa de o echipa de studenti de la KH Leuven, Belgia, finalisti in competitia universitara demarata de EACA (Asociatia Europeana a Agentiilor de Comunicare).

"Unzipped", finantata si coordonata de EDAA cu sprijinul IAB Europe si a membrilor locali, face parte dintr-un program european de autoreglementare extins pe tema publicitatii targetate comportamental, initiat de o coalitie formata din reprezentanti ai sectorului de publicitate, media si marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related