11 profesionisti internationali si locali din industria de evenimente au vorbit la EVENTHEROES 2014

11 profesionisti internationali si locali din industria de evenimente au vorbit la EVENTHEROES 2014
Sietse Bakker - povestile din spatele scenei de la Eurovision

Prima editie a intalnirilor EVENTHEROES, "The Story behind the Scenes", a avut loc pe 26 iunie la The Ark Bucharest. Programul a cuprins speech-urile a 11 profesionisti internationali si locali din industria organizarii de evenimente, o dezbatere despre nevoia si importanta pentru economie a unui program de studiu in managementul evenimentelor, precum si workshop-uri si sesiuni de business networking, informeaza un comunicat emis de EVENTHEROES. La aceasta editie, au participat peste 150 de organizatori romani de evenimente.

Printre speakeri s-au numarat:

Sietse Bakker (Event Supervisor, Eurovision) coordoneaza in fiecare an un spectacol care are o audienta medie de 50 de milioane de telespectatori. "Cel mai inspaimantator lucru atunci cand organizezi un astfel de eveniment este atunci cand ceva se strica, iar oamenii care te-ar putea ajuta raspund intrebarilor tale cu <<nu stiu>>", a declarat Sietse Bakker in cadrul evenimentului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related