[On the move] Wave Division are un nou Managing Director: Sorin Blaga

[On the move] Wave Division are un nou Managing Director: Sorin Blaga

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul marketing-ului si al comunicarii, din postura de Managing Director Sorin Ioan Blaga va fi responsabil de elaborarea planului de afaceri al agentiei si a strategiei de marketing si vanzari. El va fi si implicat direct in dezvoltarea afacerilor companiei si relatia cu partenerii si clientii grupului Wave Division, conform unui comunicat emis de BDR Associates.

Despre venirea in cadrul Wave Division, noul Managing Director a declarat: 

"Vin dupa ani de experiente foarte intense din postura de client si sunt onorat de alegerea grupului  Wave Division, foarte deschis la o schimbare de abordare in raport cu piata si clientii. Noua pozitie pe care o ocup acum este o provocare pentru  cariera mea profesionala pentru ca ma alatur unei echipe de tineri profesionisti, ceea ce ma obliga pe mai departe la performanta si prestatie excelenta. Imi doresc sa aduc o contributie reala la cresterea afacerilor grupului, dezvoltarea portofoliului de clienti si a  segmentului ei de piata”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related