Si pentru vacanta sufletului trebuie sa-ti iei bilete din timp

Si pentru vacanta sufletului trebuie sa-ti iei bilete din timp

Da, ati citit bine. Nu am luat-o razna din lipsa concediilor [inca], e vorba de o noua campanie cu care ne-am intersectat pe net, initiata de Orasul Minunilor - din descrierea proprie, un grup de tineri care cred ca schimbarea vine din noi, nu de la autoritati sau stat. Ei au facut o campanie in care ni se spune politicos, si argumentat, sa ne luam bilete mai din timp la diversele spectacole la care dam Attend. Cine indrazneste sa ne zica ce sa facem? Pai niste artisti muzicali, dansatori, comedianti si actori pe care mergem sa-i vedem.

Campania isi propune sa educe publicul sa isi cumpere biletele la spectacole din timp, si face o paralela cu vacanta, o indeletnicire pe care o tratam cu mare anticipare si grija. Trebuie deci sa fim mai hotarati, si sa nu ne mai indoim literalmente dupa cum bate vantul: Ana Ularu a spus bine ca mersul la teatru depinde prea des de buletinul meteo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related