Trupa Vunk a construit Orasul Minunilor pentru promovarea urmatorului show de la Polivalenta

Trupa Vunk a construit Orasul Minunilor pentru promovarea urmatorului show de la Polivalenta

Trupa Vunk va sustine pe 3 octombrie, la Sala Polivalenta, show-ul "Vunk in Orasul Minunilor", unde anunta ca vor fi proiectii video, experiente multisenzoriale si, pentru prima oara la un concert din Romania, sunet surround, ca la cinema.

Campania de promovare a inceput in urma cu doua luni printr-o etapa de teasing, fara asociere cu trupa. Orasul Minunilor se promova ca un grup al celor care cred ca schimbarea vine de la fiecare si nu o asteapta de la autoritati. Prima initiativa a fost recunoasterea unor locuri frumoase din tara prin cate un As de pica supradimensionat.

Parcul Carol


Graffiti Dionisie Lupu


TNB

Catedrala Mitropolitana Timisoara

Alte obiective au fost imaginate in vizualuri-fantezie.

Casa Poporului

Poarta Sarutului

Orasul Minunilor l-a ajutat pe Antonio Alex, unul dintre viitorii campioni la box ai Romaniei, sa isi continune antrenamentele, si a sustinut artistii intr-o campanie de educarea a publicului de a-si cumpara bilete in avans la spectacole. Am scris si noi despre apelul artistilor aici. Trupa anunta ca va organiza alte actiuni caritabile si dupa spectacolul de pe 3 octombrie.

Afisul evenimentului ii infatiseaza pe membrii Vunk ca supereroi.

Componenta promotionala include o reducere de 15% din pretul biletelor la concert, valabila pana pe 3 septembrie. Biletele sunt disponibile in retelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghiseele Postei Romane, la casa de bilete a Salii Palatului si online pe iabilet.ro

Campania a fost ideea lui Cornel Ilie, iar la realizarea ei au participat 15 persoane, printre care: fotografii Alex Galmeanu, Alex Mazilu si Petru Ivu, ilustratorii Dan Anghel si Sinziana Vizinteanu, producatorul de televiziune Gina Stroian. Logistica intregului proiect a fost asigurata de Malina Gloaba (Sublime Media).

Partenerii media ai evenimentului: Europa FM, Music Channel, Prima TV, Evenimentul Zilei, Sapte Seri, Tv City, IQads, The One, Glamour Magazine, GQ, 220.ro,bestmusic.ro,urban.ro, concerteazi.ro, letsrock.ro, metalhead.ro, PORT.ro, 121.ro, cinemagia.ro, eva.ro, traiestemuzica.ro, suete.ro, iconcert.ro, kudika.ro, 9am.ro, yuppy.ro, Paco Media.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related