The Public Advisors comunica pentru producatorul si retailerul roman Sofiaman

The Public Advisors comunica pentru producatorul si retailerul roman Sofiaman

Sofiaman, producatorul autohton de homewear, intra in portofoliul The Public Advisors. Activitatile de comunicare pentru Sofiaman vor fi coordonate si realizate de catre departamentul de Fashion & Lifestyle al agentiei. Aceasta va indeplini rolul de consultant de marketing si comunicare, indeplinind obiective legate de pozitionarea brandului pe piata, awareness si engagement cu publicul tinta, sustinand obiectivele globale de business si vanzari, precizeaza un comunicat emis de agentie.

Activitatile de comunicare coordonate de catre The Public Advisors vor include creionarea strategiei anuale de comunicare, relatii cu media, evenimente de presa, comunicare in social media (Facebook, Instagram si Pinterest) si interactiuni cu influentatorii din online si offline. Agentia va sustine de asemenea comunicarea prin intermediul canalelor de retail, atat cele traditionale, cat si online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related