Wunderman Romania si DHL Express Romania au dat startul Maratonului DHL “Stafeta Carpatilor”

Wunderman Romania si DHL Express Romania au dat startul Maratonului DHL “Stafeta Carpatilor”
Sustinatorii Maratonului DHL

DHL Express Romania a organizat cu sprijinul Directiei pentru Sport a Judetului Brasov cea de-a cincea editie a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor, care a avut loc, ca in fiecare an, la Poiana Brasov pe 21 iunie.

Agentia Wunderman a oferit servicii de BTL, creatie, PR si online. Avand ca slogan “Antrenamentul conteaza, dar important e sa participi” editia din acest an s-a adresat publicului larg, iubitorilor de competitii, dar si companiilor care au fost invitate sa participe, fie prin echipe proprii, fie prin acordarea de sponsorizari altor echipe.

Ca la fiecare editie, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor si-a pastrat componenta principala, cea caritabila. In acest an partenerul ales a fost organizatia Salvati Copiii pentru care s-a strans suma de 10.000 de euro.  Anul acesta maratonul a adus si o noutate, incurajand practicarea unui sport in randul tinerilor: Crosul copiilor, care a fost o proba separata de competitie. Peste 70 de copii s-au inscris si au luat startul la proba dedicata lor.

Evenimentul a fost sustinut printr-o serie de parteneriate strategice, evenimente dedicate, distribuire de leaflet-uri in companii, sali de sport sau in cadrul altor maratoane, promovare pe Facebook, bannere online, dar si asocierea cu persoane publice care au militat activ pentru cauza umanitara, dar si pentru miscare, ca stil de viata.

“Wunderman Romania a fost incantata inca din faza de pitch de acest proiect. Maratonul DHL este o competitie complexa ce necesita o implementare gandita pana la cele mai mici detalii. Pe tot parcursul acestor luni de pregatire si implementare am demonstrat ca facem o echipa excelenta cu DHL. Multumim clientului ca a avut incredere in noi si impreuna am relansat maratonul, o competitie mult asteptata de maratonistii de “cariera”. Personal, am fost trup si suflet alaturi de acest proiect, dovada fiind faptul ca am participat la maraton si am alergat alaturi de persoanele publice care au sustinut cauza” a declarat Ileana Badiu, Managing Partner Wunderman Romania.

Echipele care au lucrat la proiect:

DHL Express Romania
Brand Communication Manager: Luana Dumitrescu
Sales & Marketing Administrator: Andreea Plutis

Agentie: Wunderman
General Manager: Ileana Badiu
Project manager: Andra Gari
Art Director: Mirela Radulescu
Copywriter: Stefan Popescu
Senior PR: Denissa Scutaru
Social Media Manager: Rafaela Moroe

Despre Maratonul DHL Stafeta Carpatilor
“Maratonul DHL Stafeta Carpatilor” s-a desfasurat ca si in ceilalti ani pe traseul Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov, formele alternative de participare fiind echipe-stafeta (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt) sau individual. Participantii individuali pot alege sa concureze la semimaraton (21 km) sau pe intregul traseu (42,195 km). Varsta minima de participare a fost de 14 ani pentru membrii echipelor si 18 ani pentru cei care concureaza individual.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related