Strategicom a conceput site-ul www.Synevo.ro

Incepand din luna septembrie, Synevo poate fi accesat on-line. Realizat de Synevo si Strategicom in colaborare cu HIS, responsabil de implementare si programare pentru partea de acces public, si cu Liviu David consultant de creatie, site-ul este o premiera in Romania prin faptul ca ofera de la informatii de contact pana la o adevarata incursiune in lumea serviciilor medicale de laborator.

"Synevo este singura companie specializata exclusiv in servicii medicale de laborator din Romania si am vrut ca acest lucru sa se simta si in site. Site-ul este gandit sa se dezvolte odata cu serviciile si proiectele care urmeaza a fi implementate conform strategiei noastre. Am vrut sa oferim mai mult decat informatie. Astfel a rezultat un site interactiv, gandit pentru a folosi principalilor nostri parteneri, medicii, dar si pentru a oferi informatii utile - unde suntem, ce analize oferim, la ce costuri - tuturor celor care vor sa afle mai multe despre lumea noastra. In plus, oferim in premiera posibilitatea medicilor de a vizualiza pe baza semnaturii electronice rezultatele propriilor pacienti" - Mihaela Barbu, MD Synevo

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related