Liviu David - primul director de creatie pentru Next Advertising

Dupa o perioada petrecuta in Australia, unde a studiat si a avut posibilitatea de a lucra pentru Ogilvy, Liviu David s-a intors in tara pentru a produce schimbarea strategiei Next Advertising. Departamentul pe care il conduce este format din patru oameni, iar orientarea agentiei va fi in principal pe new business.

IQads: De ce ai ales Next?
Liviu David: Ii cunosteam pe actionarii din Next de pe vremea cand lucrau la Connex si eu la D'Arcy. Sunt oameni in care am incredere 1000%. Mi-au facut propunerea sa devin partener si nu mi-a displacut ideea sa-mi fiu sef. Am acceptat in conditiile in care nu-i deranjez pe cei de la Cap, cu care Next are proiecte comune. Un factor important in decizia mea a fost evolutia industriei de publicitate din Romania. Aici, spre deosebire de pietele occidentale, ai mult mai multe sanse ca om de creatie sa lucrezi pe proiecte interesante. Bugetele si asteptarile clientilor au crescut, la fel si potentialul studiourilor si caselor de productie. E un moment foarte bun sa fii in industria asta in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Festivaluri

SectiuneRelated