Ogilvy animeaza cea de a treia editie Anim'est

Ogilvy semneaza campania de promovare a celei de-a treia editii a Festivalului International de Animatie si Film Anim'est, care va avea loc intre 3 si 12 octombrie in Bucuresti.

O idee mai putin conventionala. Suspans. Cei de la Anim'est sunt incantati si dau verde la campanie. Urale. Munca. Ideea se transforma pe zi ce trece intr-o campanie integrata. Adrenalina. Apar din ce in ce mai multe materiale neconventionale. Suspans, adrenalina, munca, urale, suspans, munca. Asa incepe povestea campaniei integrate realizata de Ogilvy pentru Anim'est, campanie ale carei coordonate combina TV, radio, presa, online, innovative media si one-to-one communication cu cel mai mare entuziasm din partea echipei de creatie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related