[Tinerii din agentii - Ogilvy] Paula Popa: In comunicare, exista o solutie pentru orice. Nimic nu e ireparabil

[Tinerii din agentii - Ogilvy] Paula Popa: In comunicare, exista o solutie pentru orice. Nimic nu e ireparabil

Stiti cum aveti impresia de multe ori ca oricine e mai bun si mai pregatit decat voi? Ca n-aveti nici cea mai vaga idee cum o sa faceti sa ajungeti unde ati vrea sa fiti - de exemplu, o agentie? Si sunt "ceilalti", care stiau din scutece ca asta vor sa faca, si s-au pregatit intens cu toate ocaziile rasarite in cale. Nu e cea mai sanatoasa gandire; nici cea mai realista. In ideea asta, vorbim acum despre Paula Popa (PR Executive, Ogilvy) care a privit comunicarea ca pe o incercare.

A inceput cu Management la ASE, a mers apoi catre management cultural la un master in Olanda. Revenita in Romania, a fost curioasa daca meseria i se potriveste. A inceput la 23 de ani. Pana acum, la 25 de ani, raspunsul e un "da" tot mai convins. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related