Hai mai mama, spune-ne, ce meserie ti-ai ales?

Hai mai mama, spune-ne, ce meserie ti-ai ales?

Uite ceva cu care, adevarat, o sa pierzi vremea la serviciu azi, dar vei si lega relatii mai stranse cu colegii. Pentru ca, nu-i asa, rasul aduce oamenii impreuna.

The Geeks au dat drumul unui site interactiv unde doi parinti generici, Angela si Cornel, vorbesc foarte pe sleau cand vine vorba de joburi si meserii. Campania promoveaza platforma de teste de orientare in cariera pemeserie.ro

Spune-le ce meserie ai ales si o sa-ti zica exact cat de mandri ii faci. Dar haide copile, ca in viata trebuie sa te decizi repede si mama a lasat toate rufele la spalat, se termina masina.

Pana acum, meseriile de "contabil" si "presedinte" au mers bine la mama, cea de "covrigar" a innebunit-o. Tatal pare mai bland, parca. Desi la "spalatoreasa" mi-a spus verde-n fata ca n-am nicio sansa. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related