Saatchi & Saatchi + The Geeks functioneaza de la inceputul acestui an ca o entitate unica

Saatchi & Saatchi + The Geeks functioneaza de la inceputul acestui an ca o entitate unica

Anul trecut, Publicis Groupe Romania anunta alaturarea brandurilor Saatchi & Saatchi si The Geeks.
Noua structura Saatchi & Saatchi + The Geeks a inceput sa functioneze ca entitate unica la inceputul lui 2016, avandu-l pe Costin Radu in rol Managing Director.

Agentia s-a format dintr-o dorinta de integrare a serviciilor de comunicare clasice cu cele digitale. Astfel, Saatchi & Saatchi + The Geeks opereaza in regim similar cu tandemurile Leo Burnett-iLeo ori Publicis-Nurun. 

Despre context, filosofie si modul de operare a agentiei am aflat de la Costin Radu (Managing Director, Saatchi & Saatchi + The Geeks), Stefan Iordache (CEO, Publicis Groupe Romania) si  Teddy Dumitrescu (CEO & Country Chairman, Publicis Groupe Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related