Previziuni de la speakeri vizionari la cea de-a 6-a editie TEDxBucharest

Previziuni de la speakeri vizionari la cea de-a 6-a editie TEDxBucharest

Cea de-a sasea editie a conferintei TEDxBucharest, organizata sub licenta TED, are loc pe 22 noiembrie, la Auditorium Pallady. La evenimentul de anul acesta se vor reuni pentru a arunca o privire in viitor 15 speakeri si performeri romani si internationali venind din tari precum Spania, Norvegia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Publicul va fi incantat cu priviziuni din domenii precum Cercetare, Tehnologie, Industrii creative, Implicare Sociala, IT&C, Genetica, HR.

Printre speakerii TEDxBucharest 2014 se numara:

  • Antonella Broglia este consultant Infonomia, organizator TEDxMadrid si ambasador Ashoka Spania. Cu o experienta de 30 de ani in marketing si publicitate, Antoanella colaboreaza in prezent cu Infonomia pentru dezvoltarea unor strategii inovatoare de business.
  • Ioana Calen este Managing Partner si fondator Modulab, o platforma inter-disciplinara care promoveaza cercetarea si dezvoltarea noilor metode si tehnologii de exprimare umana in cadrul artei si a industriilor creative.
  • Ioana Cozmuta ofera expertiza si sustine Portalul Spatial NASA precum si Biroul Comercial Spatial in dezvoltarea si aplicarea de simulari si modele pentru comercializarea inovatoare a spatiului cosmic.
  • Daniel Marcu, Project Leader & Research Professor - University of Southern California, este o autoritate in NLP (natural language processing) si un antreprenor de succes. A fondat Language Weaver, o companie construita in jurul unui software de traducere automata.

Cu tema de anul acesta, “Future Spoiler”, asteptam sa atragem peste 700 de fani TEDx dornici sa fie inspirati de previziunile speakerilor nostri. Suntem norocosi sa ne adresam in fiecare an unui public educat, pasionat de evolutia tehnologiei, mereu conectat si interesat de viitoare trenduri. Avand un public cu asteptari atat de mari, am invitat si la editia din 2014 speakeri motivationali cu povesti de succes ce-i vor determina pe cei din public sa-si ia soarta in propriile maini”, a declarat Andrei Dinu, organizator TEDxBucharest 2014.

Respectand formatul evenimentelor TEDx din intreaga lume, fiecare dintre speakerii prezenti la TEDxBucharest va tine un discurs de maximum 18 minute, majoritatea acestor discursuri fiind sustinute in limba engleza. Toate prezentarile din cadrul evenimentului vor fi disponibile ulterior pe o platforma video.

Inscrierile se pot face pe site-ul TEDxBucharest, pana la data de 21 noiembrie 2014. Pretul unui bilet anul acesta este de 55 de euro (inainte de 14 noiembrie) si 70 de euro (dupa 14 noiembrie).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated