Cristal Festival anunta numele primilor vorbitori: AOL, OMD, Teads

Cristal Festival anunta numele primilor vorbitori: AOL, OMD, Teads

Cea de-a XIV-a editie a Cristal Festival va avea loc in Courchevel (Franta) intre 16 si 20 decembrie. In fiecare an, premiile Cristal coaguleaza in jurul lor intreg ecosistemul din publicitate. Vor avea loc numeroase conferinte in care vor fi evidentiate inovatiile din industria de media si comunicatii.

 Organizatorii au ales doi piloni editoriali principali:

  • O noua era pentru creativitate in publicitate: 16-17 decembrie: Summitul Brand Entertainment & Content
  • Noile optiuni de livrare de continut: 18 - 19 decembrie: Forumul Marketing & Innovation Data

Printre invitatii de top care vor participa la evenimente in aceste 4 zile, Festivalul Cristal are placerea sa anunte primele nume: Pierre Chappaz (Presedinte, Teads - Franta), Rob Donnell (Presedinte si Fondator, Brand Arc - SUA), Nizan Guanaes (Fondator si Partener, Grupo ABC - Brazilia), Enon Landenberg (Fondator, sFBI - Israel), Andrew Lazzaro (Chief Brand Officer Worldwide, OMD - SUA), David Shing (Digital Prophet, AOL - SUA) si Ben Silverman (Fondator & CEO, Electus - SUA).

  • Pierre Chappaz este un actor ilustrativ pentru peisajul internetului francez. Fondator al Kelkoo, Wikio si Ebuzzing, este acum CEO al Teads, partener oficial al Festivalului Cristal. Aceasta companie si-a facut o intrare notabila pe piata Nasdaq.
  • Rob Donnell este recunoscut pentru activitatea sa remarcabila in Brand Entertainment, in special pentru contributia sa importanta pentru notorietatea Toyota.
  • Clasificat in top 5 personalitati braziliene cu cea mai mare influenta intr-un clasament realizat de Financial Times, Nizan Guanaes este cel mai important antreprenor din comunicatii din Brazilia si este presedintele Grupului Brazilian de Comunicare ABC, compus din 14 agentii din zona de publicitate, comunicare si entertainment. El va primi premiul de onoare Cristal in timpul ceremoniei dedicate industriei video online, Media, Digital & Mobile, pe 18 decembrie, la Festivalul Cristal.
  • Enon Landenberg, fondatorul sFBI, este considerat un guru digital si un pionier in industria comunicatiilor interactive in Israel.
  • Andrew Lazzaro, un New-yorkez lider incontestabil si vizionar al Marketing Data, va reprezenta Omnicom Media Group.
  • David Shing, prezentat ca „Profetul digital” AOL, inspira oamenii din intreaga lume prin cunostintele sale nelimitate despre tendintele digitale.
  • Ben Silverman, producator de continut & expert in distributie la Hollywood, a produs emisiunea TV The Tudors in timp ce era CEO la NBC Entertainment. Acum este presedintele companiei Electus, al carei actionar majoritar este Barry Diller, proprietarul unui conglomerat de new Internet media din SUA.

Lista completa a vorbitorilor confirmati si agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul Cristal Festival.

Comunicatul a fost tradus in limba romana de Casa de Traduceri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related